Skip to content

Τι γυρεύει ένας σεφ στα υπόγεια του Τζανείου;

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Ποιος λέει ότι το φαγητό στο νοσοκομείο δεν μπορεί να είναι νόστιμο; Αυτός είναι και ο λόγος που ένας Έλληνας σεφ μαγειρεύει για ασθενείς αντί για πελάτες.

Η μητέρα του σεφ Ιάκωβου Απέργη νοσηλευόταν συχνά σε νοσοκομεία πριν πεθάνει. Ο ίδιος, λίγο μετά από το θάνατό της, προσφέρθηκε να αναλάβει υπεύθυνος της κουζίνας στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “Τζάνειο”.

Πλέον, ο ίδιος και η ομάδα του, σιτίζουν κάθε μέρα τουλάχιστον 120 ασθενείς.

Παρακολουθείστε στο βίντεο, πώς ο ίδιος βιώνει την καθημερινότητα αυτή στα μαγειρεία του Τζανείου.

 

 

Σεφ Ιάκωβος ΑπέργηςΣίτισηΤζάνειο

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών στο έμφραγμα
Ορθή Επανάληψη της “εξίσωσης” για τον υπολογισμό δόσεων clawback & rebate

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top