Ποιος λέει ότι το φαγητό στο νοσοκομείο δεν μπορεί να είναι νόστιμο; Αυτός είναι και ο λόγος που ένας Έλληνας σεφ μαγειρεύει για ασθενείς αντί για πελάτες.
Η μητέρα του σεφ Ιάκωβου Απέργη νοσηλευόταν συχνά σε νοσοκομεία πριν πεθάνει. Ο ίδιος, λίγο μετά από το θάνατό της, προσφέρθηκε να αναλάβει υπεύθυνος της κουζίνας στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “Τζάνειο”.
Πλέον, ο ίδιος και η ομάδα του, σιτίζουν κάθε μέρα τουλάχιστον 120 ασθενείς.
Παρακολουθείστε στο βίντεο, πώς ο ίδιος βιώνει την καθημερινότητα αυτή στα μαγειρεία του Τζανείου.
Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας. Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Δ