Με στόχο την καλή Υγεία και το Πάσχα ο ΕΟΔΥ συνιστά προσοχή στην κατανάλωση τροφίμων που περιλαμβάνονται στο εορταστικό τραπέζι. Έμφαση ζητάται να δοθεί από τους καταναλωτές ιδιαίτερα στο αιγοπρόβειο κρέας και στα αυγά.
Οι συμβουλές που αφορούν στα αυγά:
Προετοιμασία κρέατος:
Κατανάλωση κρέατος:
Γενικές συμβουλές για το μαγείρεμα:
Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Δ