Skip to content

Υπεγράφη η ΚΥΑ για υπερωρίες εργαζομένων σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την αποπληρωμή υπερωριών για το 2015 και εφημεριών γιατρών στα Πανεπιστημιακά και Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, μετά τη σχετική νομοθετική ρύθμιση, υπογράφηκε και  η ΚΥΑ με αντικείμενο τη διαδικασία αποπληρωμής των υπερωριών/νυχτερινών/ εξαιρέσιμων των εργαζόμενων στο ΕΣΥ και το ΕΚΑΒ για το 2015 καθώς και των εφημεριών των γιατρών στα Πανεπιστημιακά και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

«Άμεσα θα προχωρήσει η αναμόρφωση των προϋπολογισμών των νοσοκομείων ενώ η αποπληρωμή των δικαιούχων θα γίνει μέσα στον Ιούνιο», διευκρινίζεται.

Παράλληλα στις  27/5/2015 καταβλήθηκαν στους λογαριασμούς των γιατρών της πλειονότητας των νοσοκομείων της χώρας, οι αποζημιώσεις των εφημεριών για το πρώτο τρίμηνο του 2015.

ΕΚΑΒΕΣΥΕφημερίεςΚΥΑΠανεπιστημιακά Νοσοκομείαστρατιωτικά νοσοκομείαΥπερωρίες

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΟΦ: Διευρύνει την υποχρέωση για την επικόλληση ταινίας γνησιότητας

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top