Skip to content

Υποψήφιος στη Σάμο ο Χρ. Στεφανάδης

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Η αγάπη του κ. Στεφανάδη για την περιοχή, αφού κατάγεται από την Ικαρία, αλλά και η κρισιμότητα των εκλογών τον οδήγησαν στην εν λόγω επιλογή.  Η Ικαρία ανήκει μαζί με τους Φούρνους στην εκλογική περιφέρεια της Σάμου.

Όπως εξηγεί στο Virus, επέλεξε τη Σάμο, αντί μιας μεγαλύτερης ή κεντρικότερης περιφέρειας, γιατί είναι πατρίδα του αλλά και γιατί έχει αυξημένες ανάγκες.

«Η περιφέρεια της Σάμου πρέπει να στηριχθεί σε πολλούς τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τα κίνητρα της επιλογής του ήταν τόσο εθνικά όσο και τοπικά.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως πρόκειται για μια μεθοριακή περιοχή, που γειτνιάζει με την Τουρκία και επιπλέον εμφανίζει σοβαρά προβλήματα σε τομείς όπως η Υγεία, ενώ χρειάζεται να στηριχθούν Τουρισμός και Παιδεία.

Μεγάλες είναι ο ανάγκες στην Υγεία, τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και σε Νοσοκομειακό επίπεδο, προειδοποιεί ο Καθηγητής. Επιπλέον, κρίνει απαραίτητο τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών υποδομών, αλλά και το σχεδιασμό μιας συνολικότερη στρατηγικής για την ανάπτυξη του Τουρισμού.

Στον τομέα της εκπαίδευσης, ήδη ο Καθηγητής προχωρά με τη δημιουργία του Ινστιτούτου Μακροζωίας , που δραστηριοποιείται σε όλο το Νομό και το οποίο θα πραγματοποιεί έρευνες, επιστημονικές εκδηλώσεις ακόμη και συνέδρια.

ΕκλογέςΝέα ΔημοκρατίαΣτεφανάδης Χριστόδουλος

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βιωματικό σεμινάριο για τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους
ΟΑΕΕ: Ηλεκτρονικά η θεώρηση των βιβλιαρίων

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top