Skip to content

1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Στην ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων που αφορούν στη φαρμακευτική περίθαλψη και το ελληνικό φαρμακείο και την πρόταση λύσεων για την αντιμετώπιση τους στοχεύει το 1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Γύρω την παραπάνω προβληματική, αλλά και σε σχέση με την ενίσχυση της επιστημονικής υπόστασης του φαρμακοποιού θα κινηθούν τα βασικά θέματα του συνεδρίου, με ομιλίες και συζητήσεις που θα καταδείξουν τις προοπτικές και τις ευθύνες όλων για το αύριο.
Στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται θέματα όπως:
• Ελληνικό Φαρμακείο: προοπτικές και προκλήσεις του αύριο
• Φαρμακείο και ΠΦΥ – ο ρόλος του φαρμακοποιού
• Το φαρμακείο στην εποχή των υπηρεσιών – η ανάγκη της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης
• Δίκτυα φαρμακείων: η πρόταση των Συνεταιρισμών
• Αναγκαιότητα δεξιοτήτων διοίκησης και μάρκετινγκ στο σύγχρονο φαρμακείο
• Συναισθηματική νοημοσύνη

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 στο Volos Palace, στον Βόλο, το με κεντρικό θέμα «Φαρμακείο και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – ο ρόλος του φαρμακοποιού».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.panthessaliko.gr .

ΠΦΣΣυνέδριοΦαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...