Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ότι είχε συσταθεί ομάδα προκειμένου να χαρτογραφήσει τη νέα δομή, η οποία ωστόσο δεν συνεπάγεται περικοπές των θέσεων εργασίας.
«Αναμένουμε ότι ο αριθμός των θέσεων εργασίας να είναι σταθερή σε όλο τον κόσμο και στη Γερμανία κατά τα επόμενα χρόνια» όπως τονίζει στο Reuters εκπρόσωπος της επιχείρησης.
Η Bayer, της οποίας τα προϊόντα περιλαμβάνουν αντικαρκινικά φάρμακα, χάπια ελέγχου γεννήσεων, κτηνιατρικά φάρμακα, εντομοκτόνα κτλ, παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο τα σχέδια εισαγωγής του τμήματος πλαστικών στο χρηματιστήριο.
Με την απόφαση αυτή επιταχύνεται η απομάκρυνση της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας από «δευτερογενείς» επιχειρηματικές δραστηριότητες και η επικέντρωση στις ιατρικές επιστήμες.
Ο βραχίονας των πλαστικών έχει εκτιμώμενη μετοχική αξία της τάξης των τουλάχιστον 8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times.
Με πωλήσεις 11,2 δισ. ευρώ, η μονάδα Material Science της Bayer είναι μια από τις ισχυρότερες στον κόσμο στην παροχή υψηλής τεχνολογίας πολυμερή προϊόντα.

Αλλαγές στη διοικητική δομή της Bayer από το 2016
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Κατά 70% αυξήθηκε η κατανάλωση φαρμάκων για τη χοληστερόλη-και καλώς έγινε!
Πρώτο εθνικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του αυτοτραυματισμού στους νέους
Κλινικές Μελέτες: Νέα ΚΥΑ, Εθνικό Μητρώο και οι προκλήσεις του 2026
Προκήρυξη 196 θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ
«Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»















Comments (0)