Skip to content

Με καρδιακό επεισόδιο ο Ν.Χαρδαλιάς στο νοσοκομείο

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.  Ο υφυπουργός υπέστη  ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, στις 14:30 ο υφυπουργός   διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και μετά από την ιατρική γνωμάτευση, αφού διανοίχθηκαν οι αρτηρίες του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. «Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο υφυπουργός θα παραμείνει στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.  Εξαιτίας των πυρκαγιών ο υφυπουργός αυτό το διάστημα είχε ένταση και δυσκολία στον ύπνο. Επίσης  σημειώνεται ότι είχε πόνους στο στέρνο αλλά δεν είχε υποβληθεί σε ιατρική εξέταση. Ωστόσο μετά τα σημερινά σημάδια που έστειλε η καρδιά του,  έλαβε τηλεφωνική οδηγία να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό στο νοσοκομείο.

Ισχαιμικό επεισόδιοΝίκος ΧαρδαλιάςΝοσοκομείο Αγία Όλγα

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μελέτη: Ποιες οι συνέπειες της Long COVID στην ποιότητα της καθημερινής ζωής
ΕΟΔΥ: Στους 250 οι διασωληνωμένοι

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top