Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων της ινσουλίνη, με την εμπορική ονομασία NovoMix® 30 FlexPen δεν αφορούν στην Ελλάδα, αλλά τα κράτη: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία και Σλοβακία. Στην Ιρλανδία και τη Βρετανία ανακαλούνται τρεις παρτίδες του προϊόντος NovoMix® 30 Penfill.
Στη χώρα μας δεν διατίθεται καμία από τις εν λόγω παρτίδες, ούτε μέσω της Novo Nordisk Ελλάς ΕΠΕ ούτε από τρίτη εταιρεία και άρα οι διαβητικοί που προμηθεύτηκαν NovoMix®30 στη χώρα μας δεν επηρεάζονται.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Novo Nordisk Ελλάς στο: 210-6071600, 09:00-15:00 εργάσιμες ημέρες ή στο e-mail:infogr@novonordisk.com























Comments (0)