Skip to content

1st Hellenic Stroke School Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το Οξύ Εγκεφαλικό

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

 

Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την Επεμβατική Αντιμετώπιση του Οξέος Εγκεφαλικού Επεισοδίου, 1st Hellenic Stroke School, θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2025 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Το σεμινάριο στοχεύει στην εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας στην απεικόνιση και την ενδαγγειακή θεραπεία του ισχαιμικού εγκεφαλικού, με έμφαση στη μηχανική θρομβεκτομή.

Εκπαίδευση και πρακτική για την αντιμετώπιση οξέων εγκεφαλικών επεισοδίων

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις από έμπειρους ειδικούς, παρουσίαση περιστατικών, εξειδικευμένα σεμινάρια και hands-on workshops σε προπλάσματα και imaging workstations. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ακτινολόγους, νευροακτινολόγους, επεμβατικούς ακτινολόγους, νευροχειρουργούς, νευρολόγους, παθολόγους και τεχνολόγους που εμπλέκονται στη φροντίδα ασθενών με οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματιών Ακτινολόγων Απεικονιστών Ελλάδος και σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα και η φόρμα εγγραφής.

1st Hellenic Stroke SchoolΕκπαιδευτικό ΣεμινάριοΕπεμβατική ΑντιμετώπισηΟξύ Εγκεφαλικό Επεισόδιο

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top