Το ποσό των 400.000 δολ. μηνιαίως λαμβάνει ο Howard Schiller, προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής επιχείρησης Valeant Pharmaceuticals International Inc., στο πλαίσιο συμφωνίας ανάληψης καθηκόντων μέχρι ο Michael Pearson (διευθύνων σύμβουλος) αναρρώσει από σοβαρή πνευμονία.
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Howard Schiller ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα CEO στις 6 Ιανουαρίου και το συγκεκριμένο ποσό θα πρέπει να καταβληθεί για δύο μήνες από την Valeant.
«Ενώ έχουμε συμφωνήσει για μια αρχική περίοδο δύο μηνών, το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να ζητήσει από τον Howard να συνεχίσει ως προσωρινός CEO. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα ήταν πρόθυμος να το κάνει», όπως τονίζει η Renne Soto, εκπρόσωπος της Valeant.
Η αμοιβή του Schiller είναι παρόμοια με αυτή του Michael Pearson, που είχε λάβει 26.100.000 δολ. το 2014, σε μετρητά και μετοχές.

Ο προσωρινός CEO με αμοιβή 400.000 δολ. μηνιαίως
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Αλλάζει η πρόσβαση σε ειδικούς γιατρούς-Υποχρεωτική η παραπομπή από τον Προσωπικό Ιατρό
Προβλήματα δεν έχει μόνο το ΕΣΥ, αλλά και οι ιδιωτικοί όμιλοι..
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Οικογενειακοί ιατροί: Ναι για τους ιδιώτες Προσωπικούς Ιατρούς – Όχι στη μονομερή αλλαγή συμβάσεων
Μητσοτάκης στο «Μεταξά»: Πλήρης ανακαίνιση με δωρεά – Υπερσύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο τα επόμενα χρόνια
Εθνικό Σχέδιο για τα Καρδιαγγειακά: Η ΕΚΕ ζητά θρομβόλυση παντού και δημιουργία Κέντρων Αποκατάστασης















Comments (0)