Νέος πρόεδρος και CEO αναλαμβάνει στη Valeant Pharmaceuticals International Inc ο Joseph Papa που προέρχεται από την ανταγωνίστρια φαρμακοβιομηχανία Perrigo.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, ο Joseph Papa παραιτήθηκε από την Perrigo που ανακοίνωσε ως νέο CEO τον John Hendrickson.
Ο Papa αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα CEO στη Valeant, στις αρχές Μαΐου, στη θέση του Michael Pearson, που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του τον Μάρτιο.
Ο Joseph Papa αναλαμβάνει τα ηνία της Valeant σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την εταιρεία, καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα πτώχευσης.

Νέος CEO στη φαρμακευτική επιχείρηση Valeant
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Κρίση στην επάρκεια αίματος: Σοβαρές ελλείψεις θέτουν σε κίνδυνο ασθενείς με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο
Ημερίδα ΕΟΦ : Νέα στρατηγική, ψηφιακός μετασχηματισμός και ενίσχυση της φαρμακευτικής πολιτικής
Νέο πλαίσιο εφημεριών για φαρμακοποιούς και επιστήμονες υγείας στα νοσοκομεία και άλλες δομές το 2026
Νέο πλαίσιο για την Ψυχική Υγεία: Ρυθμίσεις που αλλάζουν τον χάρτη εποπτείας και ποιότητας
Υποβάθμιση μαιευτικής φροντίδας: Η ΝΙΚΗ αποδίδει πολιτικές ευθύνες στο Υπουργείο Υγείας
Στο ΕΣΥ παραμένουν ένα χρόνο ακόμη 181 γιατροί πριν την συνταξιοδότηση















Comments (0)