Skip to content

17χρονη “χαρίζει” ζωή σε 5 ανθρώπους

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Πέντε άνθρωποι μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο χάρη στο ύψιστο δώρο που τους προσέφερε η οικογένεια μιας 17χρονης κοπέλας.

Πρόκειται για την κόρη του βουλευτή και πρώην υπουργού Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου, τον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ευχαριστεί δημόσια και ονομαστικά αν και δεν το συνηθίζει, σεβόμενος την επιταγή της ανωνυμίας.

«Το Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Νίκης, κόρης του Νικόλαου Νικολόπουλου και της Αναστασίας Μανωλοπούλου» αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η οικογένεια «υπερβαίνοντας τον μεγαλύτερο πόνο, περιέβαλε με εμπιστοσύνη και ανέδειξε τη σημασία της Δωρεάς Οργάνων στη πράξη, ευαισθητοποιώντας το πανελλήνιο».

«Ευχόμαστε η σκέψη της σωτηρίας ασθενών συνανθρώπων μας, ως υπέρτατη έκφραση αγάπης και φιλαλληλίας να απαλύνει τον πόνο της μεγαλόψυχης οικογένειας» καταλήγει.

 

Δωρεά οργάνωνΕΟΜΝίκος Νικολόπουλος

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε αναζήτηση διεθνούς “συμμαχίας” οι φαρμακοποιοί
Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top