Skip to content

11η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Περισσότεροι από 400 σύνεδροι παιδίατροι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων παρευρέθηκαν στην Ημερίδα.
Έγκριτοι και διακεκριμένοι παιδίατροι κάλυψαν με τις εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της επιστήμης, προσφέροντας τη δυνατότητα για δημιουργικό διάλογο και εποικοδομητική ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων.
«Η Ευρωκλινική Παίδων δεσμεύεται να συνεχίσει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στo xώρο της Παιδιατρικής, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υλοποιώντας εξειδικευμένες επιστημονικές διαλέξεις υψηλού επιπέδου», σημειώνεται σε ανακοίνωσε.
Επιπλέον, με απόφαση της Διοίκησης της Ευρωκλινικής, η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων υλοποίησε μια πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας μερίδες γευμάτων μετά το πέρας της εκδήλωσης, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Φιλοπάππου, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε».

Ευρωκλινική

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΙΣΑ: Υγεία με twitter δε γίνεται!
Αξιολόγηση των νοσοκομείων με λάθος κριτήρια

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top