Στη σύλληψη των δραστών, που τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου διέρρηξαν το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στο Ρέντη, αρπάζοντας φάρμακα αξίας 1,5 εκατ. ευρώ (εδώ), φέρεται να προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Virus, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και τα φάρμακα που είχαν αφαιρέσει από το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ.
Η υπόθεση φέρεται να είναι στην προανάκριση, ενώ ο Οργανισμός καλείται να ελέγξει την κατάσταση των σκευασμάτων, τα οποία αναμένεται να του επιστραφούν άμεσα.
Το φαρμακείο, που εδρεύει στην οδό Πειραιώς 167 εφοδιάζει και τις περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο.

Συνελήφθησαν οι ληστές του ΕΟΠΥΥ!
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Κατά 70% αυξήθηκε η κατανάλωση φαρμάκων για τη χοληστερόλη-και καλώς έγινε!
Πρώτο εθνικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του αυτοτραυματισμού στους νέους
Κλινικές Μελέτες: Νέα ΚΥΑ, Εθνικό Μητρώο και οι προκλήσεις του 2026
Εγκαινιάστηκε νέο μηχάνημα ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα με δωρεά του Ιδρύματος Στασινόπουλου
Αύξηση μισθών για δημόσιους υπαλλήλους: Τι προβλέπεται για τους γιατρούς του ΕΣΥ















Comments (0)