Skip to content

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Δυναμική είσοδος στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού στην Κίνα

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Κίνας ” China International Travel Mart 2016″, βρέθηκε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, δίνοντας δυναμικό παρών σε συνεργασία με την Transel, συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού.

Η China International Travel Mart 2016 είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη ετήσια έκθεση η οποία, από την έναρξή της το 2007, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και επαγγελματιών όλων των τουριστικών κλάδων. Η παρουσία του Ομίλου σε αυτή, εντάσσεται στη στρατηγική συντεταγμένης προσέγγισης – τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο – της Κινεζικής αγοράς, η οποία παρουσιάζει δυναμικές τάσεις εξωστρέφειας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, αναφέρει σχετικά: «Στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών διεθνώς αλλά και χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του στρατηγικού του πλάνου για τον Ιατρικό Τουρισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, με τη συμμετοχή μας στην China International Travel Mart, διεισδύσαμε στην αγορά του Ιατρικού Τουρισμού και στη  μεγαλύτερη χώρα του κόσμου».

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Νοεμβρίου στη Σαγκάη υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού Κίνας.

ΑσίαΙατρικός ΤουρισμόςΌμιλος Ιατρικού Αθηνών

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΚΠΑ: Για 3η χρονιά «σύμμαχος υγείας» ευπαθών ομάδων του πληθυσμού
Παρέμβαση Ξανθού για τη σήμανση στο εμφιαλωμένο νερό

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top