Skip to content

Στον Εισαγγελέα οι Γιατροί για δεδουλευμένα

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατέθεσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητώντας τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών στην αδυναμία καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών σε γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ.

Ειδικότερα ο ΙΣΑ ζητάει να διερευνηθούν οι ευθύνες «εκείνων που αν και όφειλαν, με πράξεις ή παραλείψεις τους προβαίνουν στην κατ’ εξακολούθηση παρακράτηση δεδουλευμένων αποδοχών από παρασχεθείσες υπηρεσίες των ιατρών μελών του συμβεβλημένων με το ΕΟΠΥΥ».

Όπως τονίζουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου παρά τις έντονες διαμαρτυρίες για τη μη καταβολή των αποδοχών, πρόσφατες αναφορές καταδεικνύουν πως η «τρύπα» στα ταμεία του ΕΟΠΥΥ από τις εισφορές που οφείλονται στον Οργανισμό διαρκώς μεγαλώνει.

«Συγκεκριμένα, το ζήτημα διογκώθηκε γιατί φορείς κοινωνικής ασφάλισης δεν αποδίδουν εγκαίρως ή καθόλου στον ΕΟΠΥΥ τις εισφορές που έχουν εισπράξει», διευκρινίζει ο ΙΣΑ.

εισφορέςΕΟΠΥΥΙΣΑΣυμβεβλημένοι Ιατροί

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικεία “υπόθεση” τα ΜΗΣΥΦΑ

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top