Skip to content

Αναπληρώτρια διοικήτρια με πλαστό πτυχίο

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Κάποιοι ίσως να έπεσαν από τα σύννεφα, άλλοι πάλι δεν έμειναν και έκπληκτοι από την είδηση της απόλυσης της αναπληρώτριας διοικήτριας του ΓΝΑ «Έλενας Βενιζέλου» για πλαστά δικαιολογητικά.
Όπως λένε η πληροφορίες, οι λόγοι της απόφασης του Υπουργού Υγείας να απολύσει την κα Μαρία Φουρναράκη (τεύχος ΥΟΔΔ 192/8.4.2014), ήταν η υποβολή πλαστού πτυχίου αλλά και πλαστής βεβαίωσης αναγνώρισης και ισοτιμίας πτυχίου, από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Το πτυχίο αφορούσε σπουδές στην Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, ενώ η υποψηφιότητα της είχε εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.
Εκτός των κομματικών στελεχών που συχνά έβρισκε θέση σε νοσοκομεία, η κα Φουρναράκη «πηγαινοερχόταν» στην ίδια θέση από το 2007 (επί Υπουργείας Αβραμόπουλου), ενώ συνολικά έχει διατελέσει αναπληρώτρια διοικήτρια για τρία χρόνια.
Απόδειξη «κομματοκρατίας», που πιάστηκε στα πράσα ή απλή εξαπάτηση του συστήματος; Δύσκολα μπορεί κάποιος να πειστεί πως πρόκειται μόνο για το δεύτερο.

Άδωνις ΓεωργιάδηςΈλενα Βενιζέλου

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Αναπνέω»: H Εκστρατεία Ενημέρωσης για τη ΧΑΠ
Roche Management Trainee Program

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top