Εκδήλωση για την παρουσίαση ειδικής έκδοσης αφιερωμένης στον μεγάλο Έλληνα επιστήμονα, Γεώργιο Παπανικολάου, διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ), την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).
Πρόκειται για το βιβλίο της Dr. Nέδας Βουτσά – Περδίκη, Παθολογοανατόμου – Κυτταρολόγου, με τίτλο «Dr. ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΑΧΗ – ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Όπως τους έζησα», την έκδοση του οποίου ανέλαβε ο ΙΣΑ.
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, αναφέρει σχετικά: «Στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες που περνάει η πατρίδα μας, πιστεύουμε ότι έχει ιδιαίτερη αξία να προβάλλουμε και να τιμούμε τους Έλληνες, που με το έργο τους και την προσφορά τους, άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας».
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
- Dr. Πέτρος Καρακίτσος, Καθηγητής Κυτταρολογίας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Κυτταρολογίας
- Dr. Αριστείδης Διαμαντής, Κυτταρολόγος και Συγγραφέας
- Γιούλη Κόκκορη – Τσαμουρά, Δημοσιογράφος
Την εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, συντονίζει ο Φώτης Πατσουράκος, Καρδιολόγος, Ταμίας του Δ.Σ. του ΙΣΑ.























Comments (0)