Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη διάρκεια των ελέγχων στις τρεις παθολογικές κλινικές του νοσοκομείου, συνελήφθησαν έξι γυναίκες, εκ των οποίων, τρεις είναι Ελληνίδες, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και μία υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας από 29 έως 59 ετών.
Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αστυνόμος Α’ Ανδρέας Πλέσσιας, οι έξι γυναίκες συνελήφθησαν διότι παρείχαν υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας σε ασθενείς των κλινικών, χωρίς να κατέχουν πτυχίο της σχολής αδελφών νοσοκόμων και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Επίσης, οι έξι συλληφθείσες δεν είχαν τριπλότυπο μπλοκ αποδείξεων. «Γι’ αυτό τον λόγο θα προβούμε και σε σχετική αλληλογραφία με το ΙΚΑ, προκειμένου να επιβληθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις» όπως επισήμανε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών.

Συνελήφθησαν 6 παράνομες «αποκλειστικές» στη Πάτρα
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Κατά 70% αυξήθηκε η κατανάλωση φαρμάκων για τη χοληστερόλη-και καλώς έγινε!
Πρώτο εθνικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του αυτοτραυματισμού στους νέους
Κλινικές Μελέτες: Νέα ΚΥΑ, Εθνικό Μητρώο και οι προκλήσεις του 2026
Προκήρυξη 196 θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ
Αύξηση μισθών για δημόσιους υπαλλήλους: Τι προβλέπεται για τους γιατρούς του ΕΣΥ















Comments (0)