«Η διαδρομή είναι καλύτερη με παρέα» ήταν το μήνυμα που μετέφεραν εκατοντάδες ποδηλάτες, πάσχοντες, φίλοι και συμπολίτες στις συμβολές Ποδηλατοβόλτες που πραγματοποιήθηκαν σε 5 πόλεις της χώρας.
Οι Ποδηλατοβόλτες Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη Θαλασσαιμία και την Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώθηκαν από τη Novartis σε συνεργασία με τους Συλλόγους Θαλασσαιμίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα και Ηράκλειο.
Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη και οι αθλητές Βασιλική Λαζοπούλου, Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορεινής Ποδηλασίας και Μέλος της Εθνικής Ομάδας, καθώς και Νεόφυτος Σακελλαρίδης Μάγγουρας, Πρωταθλητής Ελλάδας Ποδηλασίας Πίστας και Δρόμου και Μέλος της Εθνικής Ομάδας, συμμετείχαν στην ποδηλατοβόλτα της Αθήνας και μαζί με τους πολίτες υποστήριξαν την Εκστρατεία.

«Η διαδρομή είναι καλύτερη με παρέα»!
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Αλλαγή ηγεσίας στην Pfizer Hellas: Νέος διευθύνων σύμβουλος
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας Φαρμάκου
Γερμανία: Η κυβέρνηση ανακοινώνει πολυεπίπεδες περικοπές δισεκατομμυρίων στο σύστημα υγείας
Εκτός νομοσχεδίου ο ενιαίος νοσηλευτικός κλάδος, αντιδρά η ΠΟΕΔΗΝ
Αποκλειστική συνεργασία Kalteq – Hollister: Επιστροφή της Hollister στην ελληνική αγορά υγειονομικών προϊόντων















Comments (0)