«Η διαδρομή είναι καλύτερη με παρέα» ήταν το μήνυμα που μετέφεραν εκατοντάδες ποδηλάτες, πάσχοντες, φίλοι και συμπολίτες στις συμβολές Ποδηλατοβόλτες που πραγματοποιήθηκαν σε 5 πόλεις της χώρας.
Οι Ποδηλατοβόλτες Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη Θαλασσαιμία και την Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώθηκαν από τη Novartis σε συνεργασία με τους Συλλόγους Θαλασσαιμίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα και Ηράκλειο.
Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη και οι αθλητές Βασιλική Λαζοπούλου, Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορεινής Ποδηλασίας και Μέλος της Εθνικής Ομάδας, καθώς και Νεόφυτος Σακελλαρίδης Μάγγουρας, Πρωταθλητής Ελλάδας Ποδηλασίας Πίστας και Δρόμου και Μέλος της Εθνικής Ομάδας, συμμετείχαν στην ποδηλατοβόλτα της Αθήνας και μαζί με τους πολίτες υποστήριξαν την Εκστρατεία.

«Η διαδρομή είναι καλύτερη με παρέα»!
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Όλα όσα πρέπει να έχει το φαρμακείο του ΙΧ σου από τις 18 Ιουνίου
Πλασμαφαίρεση: Τι είναι, πώς εφαρμόζεται, ποιες είναι οι ενδείξεις της
Υγεία: Προκήρυξη για 155 μόνιμους γιατρούς σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία σε όλη τη χώρα
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
















Comments (0)