«Τα τελευταία πέντε χρόνια, μέσα στην περίοδο της ύφεσης, αυξήσαμε κατά 400 άτομα τον αριθμό των εργαζομένων στον Όμιλο Pharmathen. Το ίδιο διάστημα, επενδύσαμε περισσότερα από 100 εκ ευρώ στην Έρευνα, ενώ κατατασσόμαστε ανάμεσα στις 50 μεγαλύτερες ερευνητικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, εάν στο DNA της Εταιρείας μας δεν είχαμε την διαρκή αναζήτηση μέσω της Έρευνας», ανέφερε ο πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος, παραλαμβάνοντας το βραβείο.
«Η Έρευνα φέρνει τις καινοτομίες και τα επιτεύγματα που επιτρέπουν στη Pharmathen να κάνει επενδύσεις και να αναπτύσσεται – κάτι το οποίο με τη σειρά του φέρνει νέες θέσεις εργασίας», συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας ότι η ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται στους ανθρώπους της και τον στρατηγικό της σχεδιασμό γύρω από το τρίπτυχο: Έρευνα – Επενδύσεις – Εξωστρέφεια.
Για τη Pharmathen, η βράβευση αυτή είναι η δεύτερη στη σειρά αναγνώριση από το ΕΒΕΑ στο πλαίσιο του ανωτέρω θεσμού, καθώς έχει λάβει στο παρελθόν το Βραβείο «Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» (2011).

Pharmathen: Βραβείο για την Αύξηση της Απασχόλησης
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Κατά 70% αυξήθηκε η κατανάλωση φαρμάκων για τη χοληστερόλη-και καλώς έγινε!
Πρώτο εθνικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του αυτοτραυματισμού στους νέους
Προκήρυξη 196 θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ
Κλινικές Μελέτες: Νέα ΚΥΑ, Εθνικό Μητρώο και οι προκλήσεις του 2026
«Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»















Comments (0)