Skip to content

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. : Κενά σε κλινικές του Ν. Καλαμάτας

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Με επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας ενημερώνει ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα καταγράφοντας ελλείψεις ειδικευμένων γιατρών.

Συγκεκριμένα, η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. αναφέρεται στα κενά στην Χειρουργική, Παθολογική, Καρδιολογική και Παιδιατρική κλινική, με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται η λειτουργία του Νοσοκομείου, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες όπως διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι.

Η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. ζητά ο υπουργός να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων των ειδικοτήτων αυτών καθώς ίδιος να φροντίζει «για τη λήψη όλων τα απαραίτητων μέσων για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Oμοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών ΕλλάδαςΕπιστολήνοσοκομείο ΚαλαμάταςΟ.Ε.Ν.Γ.Ε.Υπουργός Υγείας

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έναρξη της 17ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών
Με λουκέτο κινδυνεύει το ΤΕΠ του Ν. Χαλκίδας

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top