Skip to content

Συμφωνία ΑΣΕΠ και Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Σε προληπτικό έλεγχο θα μπορεί πλέον να υποβληθεί το προσωπικό του ΑΣΕΠ κατόπιν συμφωνίας με το Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

Συγκεκριμένα, η συμφωνία  υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Ι. Καραβοκύρη, τον Πρόεδρο Δ.Σ.-Διοικητή του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», Γ. Δενδραμή και τους εκροσώπους του σωματείου (ΣΥΑΣΕΠ) των εργαζομένων του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για συμφωνία – πλαίσιο, πιλοτικού προγράμματος προληπτικού ελέγχου (screening) του προσωπικού του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία έχει διάρκεια δυο έτη, με δυνατότητα παράτασης δυο ακόμη ετών.

Ειδικότερα, προβλέπεται ότι το Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» θα δέχεται ( σε εθελοντική βάση) για προληπτικές εξετάσεις το προσωπικό του ΑΣΕΠ, καθώς και τους /τις συζύγους αυτού, καθώς και τους συγγενείς Α’ βαθμού αυτού.

Για την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου θα ενημερώνονται οι εργαζόμενοι από τον ΑΣΕΠ , στην προβλεπόμενη ηλικία , με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχει εκπονήσει ομάδα επιστημόνων του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

ΑΣΕΠΝοσοκομείο Άγιος ΣάββαςΣΥΑΣΕΠΣυμφωνία

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Βολές» ΕΙΝΑΠ κατά αστυνομικών για το Θριάσιο
Ποιότητα στις υπηρεσίες περίθαλψης, ποιότητα και στους αριθμούς

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top