Skip to content

Πένθος για το Μιχάλη Βλασταράκο

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Ο ιατρικός κόσμος αποχαιρετά τον ωτορινολαρυγγολόγο και επί σειρά ετών πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά σήμερα. Εισήχθη ξαφνικά στο νοσοκομείο την Πέμπτη με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου και εν συνεχεία διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανευρίσματος.

Υπήρξε υπεύθυνος του ακοολογικού και νευροωτολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού (1981 – 1987), πρόεδρος της Ομοσπονδίας των γιατρών του ΙΚΑ (2004 – 2012), αλλά και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (2012 – 2019).

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας: «Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Πρώην Πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου. Τίμησε το λειτούργημα του Ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας, υπηρέτησε το Ε.Σ.Υ. όπως και τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τη θλίψη τους εξέφρασαν ακόμη με μηνύματά τους ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Υγείας κ. Γ. Μπασκόζος, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Παπάγου.

Μιχάλης ΒλασταράκοςΠΙΣΥπουργός Υγείας

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απολογισμός δράσεων της ELPEN για το 2019
Μείωση ΦΠΑ σε φάρμακα και θεραπείες του καρκίνου

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top