Skip to content

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ προσφέρει 70 κλίνες και εξοπλισμός για 2 ΜΑΦ

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ παραχωρεί δωρεάν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας 70 κλίνες του Κέντρου Αποκατάστασης Φιλοκτήτης καθώς και εξοπλισμό για δυο Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας.

Στο κέντρο αποκατάστασης το οποίο βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, θα εξυπηρετηθούν περιστατικά μη σχετιζόμενα με τη νόσο COVID-19, ενώ ο εξοπλισμός για δύο θέσεις Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) προσφέρονται για την υποστήριξη περιστατικών COVID-19.

Η παραχώρηση έχει άμεση ισχύ, σύμφωνα με επιστολή του ομίλου ΙΑΣΩ προς το υπουργείο Υγείας και με ε τη προσφορά των 70 κλινών επιδιώκεται η συμβολή στην αποδέσμευση κλινών από τα νοσοκομεία αναφοράς του ΕΣΥ.

Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος ΙΑΣΩ τονίζει ότι «με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας, συνδράμει στο μέτρο του δυνατού, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

COVID-19ΔωρεάΚέντρο Αποκατάστασης ΦιλοκτήτηςΚοροναϊόςΜΑΦΌμιλος ΙΑΣΩ

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτροπή ελέγχου για την διαχείριση των δωρεών
SOS από τον ΕΟΜ για τη δωρεά μυελού των οστών και αιμοπεταλίων

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top