Με μια του κουβέντα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο συζητήσεων. Από την αρχή του χαιρετισμού στην εκδήλωση με αφορμή το «ΣΦΕΕ Innovation Project 2.0», ο Υπουργός Υγείας παρουσίας τη δική του εικόνα για την ελληνική πραγματικότητα.
«Δεν υπάρχει κρίση», είπε, «υπάρχει μια νέα πραγματικότητα, στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε. Το παρελθόν έχει πεθάνει». «Αυτά τα χρόνια δεν θα τα πω κρίση αλλά νέμεση», είπε χαρακτηριστικά.
«Αυτό που κάνετε είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας πως «οι νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν όραμα να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, επειδή βρήκαν κάποιο πολιτικό που τους διόρισε».
«Η κυβέρνηση θα είναι αρωγός σε τέτοιες περιπτώσεις», είπε ο Υπουργός Υγείας, προσθέτοντας πως έως το τέλος του έτους θα έχουμε ξεπεράσει τους στόχους του 2014.

Άδωνις: Δεν υπάρχει κρίση
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Γεωργιάδης: Νέα μέτρα για το φάρμακο
Σοβαρές προειδοποιήσεις για τη δημόσια υγεία μετά την απόσυρση του Bactrimel από την ελληνική αγορά
Οδύσσεια για έναν 85χρονο: Σε τέσσερα νοσοκομεία, αλλά καμία λύση
Έγκριση για προκήρυξη 95 θέσεων ιατρών ΕΣΥ από την Ειρήνη Αγαπηδάκη
Επιστροφή των απολυμένων του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΕΟΔΥ μετά από οκτώ χρόνια
Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση















Comments (0)