Skip to content

Αλλαγές στη διοίκηση του ΕΟΦ

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Παλιά αλλά και νέα πρόσωπα συνθέτουν τη νέα διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), που διορίστηκε με 3ετή θητεία.

Σύμφωνα με απόφαση του Παύλου Πολάκη που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, εκτός οργανισμού βρίσκεται η νοσοκομειακή φαρμακοποιός Δέσποινα Μακριδάκη, η οποία κατείχε τη θέση της α΄ αντιπροέδρου. Η τελευταία αντικαταστάθηκε από τον κτηνίατρο Ιωάννη Μαλέμη, προϊστάμενο Αξιολόγησης Κτηνιατρικών Φαρμάκων του ΕΟΦ.

Επισημαίνεται πως η κα Μακριδάκη είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή επί υπουργίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται “πρόσωπο” εμπιστοσύνης από το σημερινό καθεστώς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανανέωσε, στο μεταξύ, τη θητεία της προέδρου του ΕΟΦ Κατερίνας Αντωνίου. Στη θέση του παραμένει, επίσης, ο β΄ αντιπροέδρος Ηλίας Γιαννόγλου.

684Ο465ΦΥΟ-Ζ6Ο

6ΛΜΕ465ΦΥΟ-ΡΛΙ

6ΕΠ2465ΦΥΟ-ΙΝΑ

 

ΑντιπρόεδροςΔέσποινα ΜακριδάκηΕΟΦΙωάννης Μαλέμης

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η… αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας!
Η Novartis στηρίζει τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top