Πρόκειται για παρτίδα που κυκλοφόρησε μόνο στην Ελλάδα και παρουσιάζει ελαττωματική πλαστικοποίηση του πώματος. Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη παρτίδα, μικρό λευκό πλαστικό κομμάτι, που προέρχεται από το εσωτερικό του πώματος, ενδέχεται κατά τη διαδικασία της συσκευασίας να έχει αποκολληθεί και να έχει περιέλθει στο εσωτερικό της φιάλης του προϊόντος, κάτι το οποίο εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους σε περίπτωση κατάποσης.
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε προς την εταιρεία αναφορά ατυχημάτων από καταναλωτές αλλά μόνο αναφορά από δύο φαρμακεία για διαπίστωση ξένου σώματος μέσα στο μπουκάλι, προτού διατεθεί το προϊόν στον τελικό καταναλωτή.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η εταιρεία συστήνουν στους καταναλωτές να απέχουν από οποιαδήποτε χρήση της συγκεκριμένης παρτίδας (MJ114103) του προϊόντος «Plac Away Junior». Επίσης, παρακαλούνται οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει και έχουν στην κατοχή τους προϊόντα της εν λόγω παρτίδας, να τα επιστρέψουν άμεσα στην εταιρεία ή στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης, προκειμένου να λάβουν σε αντικατάσταση νέα αντίστοιχα προϊόντα.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Ωμέγα Φάρμα Ελλάς Α.Ε. στα τηλέφωνα: 210-8188902 (κα. Πανάκη Νατάσα) & 210-8188971 (κ. Αναγνωστίδης Θεοφάνης), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tanagnostidis@omega-pharma.gr.

Ανάκληση 3 χιλ. τεμαχίων στοματικού διαλύματος για παιδιά
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Αντιγήρανση στην πράξη
Μητσοτάκης: Νέες γενικόλογες υποσχέσεις στους νοσηλευτές
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για σύσταση κλάδου νοσηλευτών και ανθυγιεινό επίδομα 300 ευρώ















Comments (0)