Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 17:30 με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην Αίθουσα του Δημαρχείου Ραφήνας (Αραφηνιδών Αλών 12).
Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη: α) την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας, και β) τη διεξαγωγή ενημερωτικών ομιλιών.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα.
Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12/9/2013, ώρες 11:00 έως 15:00 και 16:00 έως 20:00 καθώς και την Παρασκευή 13/9/2013, ώρες 10:00 έως 16:00 στην Αίθουσα του Δημαρχείου Ραφήνας. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 6044721, 210 6039911, 210 6039550 και 210 6044261.

Δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Μητσοτάκης: Νέες γενικόλογες υποσχέσεις στους νοσηλευτές
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Προκήρυξη 1.131 θέσεων ιατρών σε όλη την χώρα- Ενίσχυση του ΕΣΥ
Τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για σύσταση κλάδου νοσηλευτών και ανθυγιεινό επίδομα 300 ευρώ















Comments (0)