Σημαντική ενίσχυση στον αριθμό και την ποιότητα των απεικονιστικών εξετάσεων που διενεργούνται στο ΚΑΤ θα προσφέρει το νέο υπερσύγχρονο συγκρότημα αξονικής τομογραφίας 128, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.
Αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), μια από τις μεγαλύτερες δωρεές που έχουν γίνει στο Νοσοκομείο όσον αφορά στον εξοπλισμό του.
«Τα οφέλη της θα είναι πολλαπλασιαστικά αφού αναμένεται να ενισχύσει τον αριθμό και την ποιότητα των απεικονιστικών εξετάσεων που διενεργούνται στο ΚΑΤ, με την ελάττωση του χρόνου εξέτασης προς όφελος όλων, και κυρίως του ασθενή», ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος.
Στο πλαίσιο των εγκαινίων απονεμήθηκε τιμητική αναμνηστική πλακέτα στο ΙΣΝ ως ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας για τη δωρεά, και στον Σύλλογο Φίλων του ΚΑΤ για την υποστήριξή του στην υλοποίηση της.

Εγκαίνια για το νέο αξονικό του ΚΑΤ
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την Προκήρυξη 1Κ/2026 – 510 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας
Mε 160 αιτήματα η πρώτη ημέρα για τη διανομή Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία
Πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την Ενιαία Υγεία στην Ελλάδα: Έκθεση-ορόσημο για τις υγειονομικές απειλές
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον θάνατο ασθενούς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
Ανάλυση οφειλών του Δημοσίου ανά φορέα τον Δεκέμβριο 2025: Πρωταθλητές τα δημόσια νοσοκομεία















Comments (0)