Skip to content

Εγκαίνια στο νέο ΤΕΠ του νοσοκομείου ΚΑΤ

Δευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης θα επισκεφθεί στις 9:00 το πρωί το Νοσοκομείο ΚΑΤ για τα εγκαίνια του νέου τμήματος επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ). Το συνολικό έργο είναι προϋπολογισμού 6,1 εκατ. ευρώ και υλοποιήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Να σημειωθεί ότι στα μέσα Μαΐου το νοσοκομείο επισκέφθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να δει τα έργα στα ΤΕΠ, αλλά και τη φημισμένη Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου, που ανακαινίστηκε πρόσφατα με πόρους επίσης του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μέχρι το τέλος του έτους ο σχεδιασμός είναι να παραδοθούν ακόμη 11 υπερσύγχρονα ΤΕΠ σε μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής και συνολικά σε 58 νοσοκομεία όλης της χώρας σε βάθος διετίας. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ΤΕΠ του Θριάσιου νοσοκομείου,  σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στο Αττικό Νοσοκομείο, στα δύο Νοσοκομεία Παίδων και στο Ιπποκράτειο Αθηνών.

Στη συνέχεια ακολουθούν τα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός, Νέα Ιωνία και Ευαγγελισμός. Τέλος, θυμίζουμε ότι έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται το λεγόμενο “βραχιολάκι” στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Ογκολογικό Άγιοι Ανάργυροι, προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν τα αίτια της πολύωρης αναμονής στα τμήματα επειγόντων.

Άδωνις ΓεωργιάδηςΕγκαίνιαΚΑΤΤΕΠ

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top