Με νεότερη εγκύλιο προς τις Υγειονομικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων, η υφυπουργός Υγείας ζητάει αναλυτική κατάσταση των αποτελεσμάτων των ελέγχων, που αφορούν την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.
Συγκεκριμένα, μεταξύ των πληροφοριών που θα πρέπει να στείλουν στο γραφείο της Υφυπουργού οι περιφέρειες θα πρέπει να είναι ο αριθμός των κλιμακίων ελέγχων και των διενεργηθέντων ελέγχων, καθώς και ο αριθμός και το ύψος των προστίμων που έχουν επιβληθεί. Μάλιστα, η πληροφόρηση θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά δεκαπενθήμερο.
Η εν λόγω εγκύκλιος αποτελεί συνέχεια της εγκυκλίου που εξέδωσε η κ. Μακρή στις 14 Ιανουαρίου, σχετικά με την εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.

Εγκύκλιος για το κάπνισμα
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την Προκήρυξη 1Κ/2026 – 510 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας
Mε 160 αιτήματα η πρώτη ημέρα για τη διανομή Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία
Διανομή ΦΥΚ από τα φαρμακεία της γειτονιάς: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον θάνατο ασθενούς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
Παράταση για τους 4.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ















Comments (0)