Πρόκειται για την αποπληρωμή των οφειλών προς τους ιατρούς, τις κλινικές, τα διαγνωστικά κέντρα, τα φαρμακεία και τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, «θα καταβληθούν 120 εκατ. ευρώ για τις υποχρεώσεις προς τους παρόχους υγείας, για τον μήνα Ιούνιο και περίπου άλλα 380 εκατ. ευρώ για οφειλές προς όλους τους παρόχους για τον μήνα Ιούλιο, τις επισκέψεις των ιατρών για τον Αύγουστο και τις απαιτήσεις των ιδιωτικών φαρμακείων για τον μήνα Σεπτέμβριο».
«Η καταβολή των υποχρεώσεων του Οργανισμού προς τους παρόχους του πραγματοποιείται μέσα σε 3-4 μήνες. Ο προϋπολογισμός του Οργανισμού για το 2013 τηρείται και δεν παράγει νέα ελλείμματα.», υποστηρίζει ο ΕΟΠΥΥ.

ΕΟΠΥΥ: Πληρώνει τους παρόχους το Δεκέμβριο
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Όλα όσα πρέπει να έχει το φαρμακείο του ΙΧ σου από τις 18 Ιουνίου
Απολογισμός Μεταμοσχεύσεων 2025: Σημαντική άνοδος δοτών, 23% αύξηση και νέα δυναμική στη δωρεά οργάνων
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Παράταση για τους 4.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών















Comments (0)