Ο νέος επικεφαλής αναμένεται να τοποθετηθεί στη γαλλική φαρμακοβιομηχανία τον ερχόμενο Μάρτιο, με τις συνομιλίες του υποψηφίου να βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία «οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιωτικές και ενδέχεται να αποτύχουν να καταλήξουν σε μεταξύ τους συμφωνία τα ενδιαφερόμενα μέλη, καθώς βρίσκονται και άλλοι υποψήφιοι σε διαδικασία αξιολόγησης.
Μέχρι στιγμής, οι εκπρόσωποι της Sanofi και της Bayer, έχουν αρνήθηκε να σχολιάσουν τις πληροφορίες που θέλουν τη μετακίνηση του Olivier Brandicourt στο «τιμόνι» της γαλλικής φαρμακοβιομηχανίας.
Ο Olivier Brandicourt, βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Bayer από το 2013.
Όπως ανακοίνωσε η Sanofi στις αρχές του μήνα, πρόκειται να τοποθετήσει τον νέο CEO στο διάστημα του πρώτου τριμήνου. Μετά την αποχώρηση του Chris Viehbacher, η Sanofi αναζητά τον καταλληλότερο υποψήφιο για την κορυφαία θέση του επικεφαλής της εταιρείας, αναζητώντας κάποιον με ένα πολύ ισχυρό υπόβαθρο στη φαρμακευτική βιομηχανία και καλή γνώση της αγοράς των ΗΠΑ.

Επικεφαλής της Bayer στο «τιμόνι» της Sanofi;
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Κατά 70% αυξήθηκε η κατανάλωση φαρμάκων για τη χοληστερόλη-και καλώς έγινε!
Πρώτο εθνικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του αυτοτραυματισμού στους νέους
Κλινικές Μελέτες: Νέα ΚΥΑ, Εθνικό Μητρώο και οι προκλήσεις του 2026
Αύξηση μισθών για δημόσιους υπαλλήλους: Τι προβλέπεται για τους γιατρούς του ΕΣΥ
Εγκαινιάστηκε νέο μηχάνημα ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα με δωρεά του Ιδρύματος Στασινόπουλου















Comments (0)