Στην πλήρωση 2.440 κενών οργανικών θέσεων προχωράει η Αριστοτέλους.
Με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) ξεκινούν οι διαδικασίες πλήρωσης 2.440 κενών οργανικών θέσεων, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αριστοτέλους, η δαπάνη των εν λόγω προσλήψεων θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας για το έτος 2016 και η κατανομή των θέσεων αυτών έχει ως εξής:
• 1.110 θέσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού
• 600 θέσεις ειδικευμένων γιατρών κλάδου ΕΣΥ
• 550 θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων
• 100 θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρου για το ΕΚΑΒ
• 80 θέσεις για τους οργανισμούς αντιμετώπισης των εξαρτήσεων. Πιο αναλυτικά:
– 20 θέσεις, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων για τη στελέχωση προγραμμάτων για τις εξαρτήσεις για το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) και την αποκεντρωμένη οργανική μονάδα «Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης» του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου».
– 25 θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων στον ΟΚΑΝΑ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
– 35 θέσεις, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, στο ΚΕΘΕΑ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
«Με την απόφαση αυτή υλοποιείται η δέσμευση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για τη σταδιακή κάλυψη των άμεσων αναγκών του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό, διασφαλίζοντας την επιβίωση των υποστελεχωμένων τμημάτων/κλινικών και την αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Εξαγγελία προσλήψεων από την Αριστοτέλους
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Πρώτο πανελλαδικά σε επισκέψεις το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για το 2025
Νέες προοπτικές για την ποιότητα ζωής των ασθενών με Fabry στην Ευρώπη
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΙΣ για καταχώριση και αναζήτηση θέσεων εργασίας ιατρών
Αποχαιρετισμός της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρεία στον Αλέξανδρο Τσούτσινο
Σοβαροί κίνδυνοι από τη λήψη του PLAQUENIL















Comments (0)