Οι γιατροί έκαναν επέμβαση στην καρδιά του ασθενούς, ενώ έβαλαν κατά λάθος φωτιά με αποτέλεσμα ο άνδρας να ξυπνήσει από την αναισθησία με εγκαύματα τρίτου βαθμού.
Όπως μεταδίδουν τα ειδησιογραφικά πρακτορεία, το ατύχημα συνέβη όταν οι γιατροί ψέκασαν τον ασθενή με χειρουργική αλκοόλη, προκειμένου να απολυμάνουν την ανοιχτή πληγή. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ηλεκτρικό νυστέρι, το οποίο και πυροδότησε το εύφλεκτο υγρό.
Αμέσως μετά το ατύχημα, οι γιατροί κινητοποιήθηκαν ώστε να προλάβουν τη σοβαρότητα των εγκαυμάτων, και αυτή τη στιγμή ο ασθενής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία όμως σύμφωνα με τους ειδικούς, με τον καιρό θα θεραπευτούν τελείως και δεν θα αφήσουν σημάδια.
Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο το Γιόρκσαϊρ στην Αγγλία, ενώ οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες.

Γιατροί «έκαψαν» ασθενή στο χειρουργικό τραπέζι
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την Προκήρυξη 1Κ/2026 – 510 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας
Mε 160 αιτήματα η πρώτη ημέρα για τη διανομή Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία
Διανομή ΦΥΚ από τα φαρμακεία της γειτονιάς: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον θάνατο ασθενούς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
Παράταση για τους 4.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ







Comments (0)