Skip to content

Νοσοκομείο Χανίων: Γυναίκα στο πάτωμα των ΤΕΠ – Η διοίκηση διέταξε ΕΔΕ

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

 

Κύμα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με τουρίστρια ασθενή στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων να σέρνεται στο πάτωμα. Η εν λόγω ασθενής φέρεται να ζήτησε βοήθεια για να πάει στη τουαλέτα, αλλά όχι μόνο δεν έλαβε, την ειρωνεύτηκαν επιπλέον.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου προς ξημερώματα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου όταν η γυναίκα βρέθηκε στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται για διάστημα μιας ώρας.  Άλλοι ασθενείς βιντεοσκόπησαν τη νεαρά να κείτεται στο πάτωμα και στη συνέχεια έκαναν ανάρτηση  στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως μετέδωσε το flashnews.gr,  επρόκειτο για τουρίστρια  που μετέβη στα ΤΕΠ σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα που έκανε ανάρτηση του βίντεο,  η γυναίκα ήταν τραυματισμένη. Η κοπέλα ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, αλλά το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε για απάντηση.

Ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου, μετά από επικοινωνία με την ίδια την ασθενή από την οποία ζητήθηκε να γίνει έγγραφη καταγγελία. Η διοίκηση ζήτησε συγνώμη για το συμβάν. Όπως υποστηρίχθηκε θα έπρεπε να είχε παρασχεθεί βοήθεια στη γυναίκα που ήταν σε κατάσταση μέθης και σε διέγερση.

ΕΔΕΚατάσταση μέθηςνοσοκομείο ΧανίωνΠροσωπικόΤΕΠ

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top