Αποφασιστικό βήμα για την μισθολογική κατάταξη στο ΕΣΥ των γιατρών του ΠΕΔΥ που επέλεξαν την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, έκανε το Υπουργείο Υγείας.
Με οδηγία του Υπουργού Υγείας Θάνου Δημόπουλου προς τις ΥΠΕ πρόκειται να εκδοθούν σχετικές διαπιστωτικές πράξεις οι οποίες θα κατατάσσουν μισθολογικά στο ΕΣΥ τους γιατρούς του ΠΕΔΥ, που είτε δεν είχαν είτε επέλεξαν να κλείσουν τα ιατρεία τους και να ενταχθούν πλήρως στο ΠΕΔΥ.
Συγκεκριμένα, οι διαπιστωτικές πράξεις θα καταγράφουν την βαθμολογική κατάταξη, τον πλεονάζοντα χρόνο παραμονής σε βαθμό, αλλά και τα έτη προϋπηρεσίας.
Οι γιατροί που αφορά αυτή η απόφαση και οι οποίοι θα εξομοιωθούν μισθολογικά με τους αντίστοιχους γιατρούς του ΕΣΥ υπολογίζονται περίπου σε 1000, ενώ δεν επηρεάζονται όσοι γιατρούς του ΠΕΔΥ, με δικαστικές αποφάσεις, συνεχίζουν να λειτουργούν τα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Πως θα πληρωθούν οι γιατροι του ΠΕΔΥ
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ερώτηση Πολάκη κατά της Αγαπηδάκη για τα προγράμματα κατά της παιδικής παχυσαρκίας
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Έρχεται νέα, πιο ισχυρή θεραπεία για την παχυσαρκία
Το πρώτο δημόσιο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας















Comments (0)