«Οδηγό Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση» εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠ.Ο.ΕΣ) για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης από την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου.
Στόχος είναι η παροχή απλών και πρακτικών οδηγιών προσαρμογής στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία.
Οι οδηγίες προέκυψαν από την ανάλυση του προφίλ επικινδυνότητας του ιού για τους χώρους εστίασης και τις βέλτιστες πρακτικές, σύμφωνα με τις διεθνείς και τις εθνικές συστάσεις.
Αξίζει να σημειώθει ότι ο εν λόγω οδηγός συντάχθηκε από μια ομάδα, στην οποία συμμετείχαν στελέχη του ΕΦΕΤ, διακεκριμένοι επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και έμπειρα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων, μέλη των ανωτέρω αναφερόμενων φορέων.
Ο οδηγός βασίστηκε στα στοιχεία που ίσχυαν μέχρι την ημερομηνία έκδοσής του και μπορείτε να τον διαβάσετε εδώ:Οδηγός του ΕΦΕΤ για την εστίαση
Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Δ