Μεγαλύτερη του 3% ήταν η πτώση των μετοχών της Valeant, ύστερα από την ενημέρωση που έκανε για τις δραστηριότητές της, τονίζοντας πως τα προβλήματα στις δερματολογικές δραστηριότητες από τις πρόσφατες διαμάχες γύρω από την θυγατρική της Philidor, θα είναι σημαντικά βραχυπρόθεσμα.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, ο διευθύνων σύμβουλος J. Michael Pearson ανακοίνωσε πως υπάρχει επίσης πίεση στις πωλήσεις του φαρμάκου Nitropress και του Isuprel.
Ο ίδιος δήλωσε πως η Phlidor, η οποία έχει δεσμευθεί να διακόψει τις δραστηριότητές της μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2016, αντιστοιχεί σε μόλις 190 εκατ. δολάρια έσοδα ή το 6,8% των εσόδων του γ΄ τριμήνου.
Πρόσθεσε ωστόσο πως ότι συνέβη, θα επηρεάσει τα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου, αλλά η εταιρεία εργάζεται ακόμη προκειμένου να ποσοτικοποιήσει την επίδραση.

Πλήγμα για τη Valeant λόγω διαμάχης με τη θυγατρική
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Όλα όσα πρέπει να έχει το φαρμακείο του ΙΧ σου από τις 18 Ιουνίου
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Καταγγελίες για επισφαλείς διακομιδές στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας από τους γιατρούς Νοσοκομείων Ηπείρου
Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία: Απάντηση στις αντιδράσεις για τη συνταγογράφηση εργαστηριακών εξετάσεων
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών















Comments (0)