Στο τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, η Roche δήλωσε ότι οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου υποχώρησαν στα 11.496 δισ. ελβετικά φράγκα (13,06 δισ. δολάρια), έναντι των 11,49 δισ. φράγκων που εκτιμούσαν οι αναλυτές.
Όπως δήλωσε η Roche οι πωλήσεις των νέων φαρμάκων για τη θεραπεία κατά του καρκίνου, Perjeta και Kadcyla αυξήθηκαν σημαντικά καθώς έτυχαν μεγαλύτερης αποδοχής από τους γιατρούς, παρά το ότι η επίδοση των παλαιότερων φαρμάκων, όπως το Pegasys κατά της ηπατίτιδας, υποχώρησαν. Επίσης επιβραδύνθηκαν οι πωλήσεις της Xeloda, ενός φαρμάκου κατά του καρκίνου.
Οι επιδόσεις της Roche δέχθηκαν πλήγμα από την αποδυνάμωση του αμερικανικού δολαρίου, του γιεν και των νομισμάτων της Λατινικής Αμερικής. Εάν αφαιρεθούν οι επιδράσεις των νομισμάτων, οι πωλήσεις αυξήθηκαν 5%.

Πλήγμα στη Roche λόγω ισχυρού φράγκου
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ερώτηση Πολάκη κατά της Αγαπηδάκη για τα προγράμματα κατά της παιδικής παχυσαρκίας
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Έρχεται νέα, πιο ισχυρή θεραπεία για την παχυσαρκία
Το πρώτο δημόσιο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας















Comments (0)