Σύμφωνα με το BBC, το κόστος απόκτησης της εταιρείας, που εδρεύει στη Σίλικον Βάλεϊ, δεν έγινε γνωστό. Η Savioke ακόμη δεν έχει παρουσιάσει κάποιο προϊόν στην αγορά, αλλά έχει γνωστοποιήσει ότι εντός του έτους θα ξεκινήσει δοκιμές για προϊόντα της.
Τον τελευταίο ένα χρόνο, η Google έχει εξαγοράσει άλλες οκτώ εταιρείες που ασχολούνται με τον τομέα της ρομποτικής.
Η Savioke ιδρύθηκε μόλις πέρυσι. Ωστόσο, ο επικεφαλής της, Στιβ Κάζινς, διαθέτει εμπειρία στο χώρο, έχοντας εργαστεί για τη δημιουργία του ρομπότ PR2, μιας μηχανής που πραγματοποιεί δοκιμές σε κώδικα λογισμικού.
«Πιστεύουμε ότι έχει φτάσει η ώρα που τα ρομπότ θα πρέπει να αναπτυχθούν ευρέως στην αγορά των υπηρεσιών» τόνισε ο Στιβ Κάζινς στο BBC.
«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να αποκαλύψουμε τα σχέδιά μας, αλλά πιστεύουμε ότι η τεχνολογία είναι πλέον ώριμη ενώ η αγορά παραμένει ανεκμετάλλευτη» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ρομπότ στα νοσοκομεία φέρνει η Google μέσω της Savioke;
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Πλασμαφαίρεση: Τι είναι, πώς εφαρμόζεται, ποιες είναι οι ενδείξεις της
Όλα όσα πρέπει να έχει το φαρμακείο του ΙΧ σου από τις 18 Ιουνίου
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ποιος είναι ο Σπύρος Δρίτσας που ανέλαβε σκιώδης υπουργός Υγείας στην ΕΛΑΣ
Τιρζεπατίδη στην κλινική πράξη: Τα πρώτα ελληνικά δεδομένα – Ο Dr. Ευάγγελος Φουστέρης σχολιάζει τη νέα δημοσίευση
















Comments (0)