Πτώχευση κήρυξε η KaloBios Pharmaceuticals, η εταιρεία που ανήκει κατά πλειοψηφία στον αμφιλεγόμενο επενδυτή βιοτεχνολογίας Martin Shkreli, ο οποίος έχει μείνει γνωστός από την αύξηση του φαρμάκου του AIDS από τα 13,50 δολάρια στα 750 δολάρια.
Η αίτηση για την κήρυξη πτώχευσης στο πτωχευτικό δικαστήριο του Delaware, προκάλεσε η απόφαση του Nasdaq να διαγράψει τις μετοχές της στις 24 Φεβρουαρίου.
Η KaloBios έλαβε την ειδοποίηση για τη διαγραφή την περασμένη εβδομάδα, λίγες μόλις μέρες μετά τη σύλληψη του Martin Shkreli με την κατηγορία απάτης.
Σύμφωνα με την αίτηση πτώχευσης, τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ανέρχονται σε 8,4 εκατ. δολάρια.

Σε πτώχευση η KaloBios Pharmaceuticals του Μ. Shkreli
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Γιατί δεν πέτυχε ο θεσμός του προσωπικού ιατρού και πως μπορεί να πετύχει;
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Εγκαίνια του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης Περιστερίου
Daraxonrasib: Η νέα θεραπεία που αλλάζει τα δεδομένα στον μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος















Comments (0)