Διευθυντή Πληροφορικής αλλά και ιατρούς, εξωτερικούς συνεργάτες, αναζητεί η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ (ΑΕΜΥ).
Σύμφωνα με την ΑΕΜΥ η θέση του Διευθυντή Πληροφορικής της Εταιρείας θα είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριετούς διάρκειας.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο info@aemy.gr με την ένδειξη «Για τη θέση Δ/ντή Πληροφορικής» από 15/11/2016 – 25/11/2016.
Παράλληλα, η ΑΕΜΥ προσκαλεί, στο πλαίσιο σχετικής υπουργικής απόφασης, συνεργάτες ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και ειδικότητας ΤΕ Μαιευτικής για τη σύναψη συνεργασίας με την ΑΕΜΥ Α.Ε.. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια έως ένα έτος, ενώ η σχέση εργασίας θα στηρίζεται στην έκδοση, από τους υγειονομικούς, απόδειξης παροχής υπηρεσιών.
Οι συνεργάτες θα παρέχουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Αποκατάστασης στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού και το Κέντρο Υγείας – Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Κερατέας-Κ. Πρίφτης.
Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 14/11/2016 έως και 18/11/2016.
Αναλυτικές πληροφορίες στο www.aemy.gr

Θέσεις εργασίας στην ΑΕΜΥ
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Κατά 70% αυξήθηκε η κατανάλωση φαρμάκων για τη χοληστερόλη-και καλώς έγινε!
Πρώτο εθνικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του αυτοτραυματισμού στους νέους
Κλινικές Μελέτες: Νέα ΚΥΑ, Εθνικό Μητρώο και οι προκλήσεις του 2026
Αύξηση μισθών για δημόσιους υπαλλήλους: Τι προβλέπεται για τους γιατρούς του ΕΣΥ
Εγκαινιάστηκε νέο μηχάνημα ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα με δωρεά του Ιδρύματος Στασινόπουλου















Comments (0)