Στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, η απορρόφηση των κονδυλίων έφθασε στο 67,5%, ποσοστό που μας κατατάσσει στην 4η θέση μεταξύ των 27 κρατών-μελών της ΕΕ, από 18η που ήμασταν πέρσι.
Μάλιστα, ο Κωστής Χατζηδάκης εκτίμησε ότι έως το τέλος του 2015 θα έχει επιτευχθεί πλήρης απορρόφηση του ΕΣΠΑ και πλέον η χώρα μας θα ετοιμάσει το επόμενο ΕΣΠΑ.
«Στόχος του σχεδιασμού είναι το νέο πρόγραμμα να έχει προστιθέμενη αξία», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην παρουσίαση της νέας κατεύθυνσης “Innovation & Entrepreneurship” του προγράμματος MBA Internationalτου ΟΠΑ.
Αποκάλυψε, δε, ότι στο νέο ΕΣΠΑ μια από τις προτεραιότητας θα είναι ο υγειονομικός τουρισμός, για το οποίο θα απαιτηθεί στενή συνεργασία όλων των φορέων και με τον ιδιωτικό τομέα.
Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε πως, αν γίνει συστηματική δουλειά, το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά καθόδου. «Η Ελλάδα έχει κάνει τα ¾ του δρόμου», είπε χαρακτηριστικά

Χρώμα Υγείας θα έχει το επόμενο ΕΣΠΑ
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Αντιγήρανση στην πράξη
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για σύσταση κλάδου νοσηλευτών και ανθυγιεινό επίδομα 300 ευρώ
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Παύεται από τη θέση της η διοικήτρια των Νοσοκομείων Λασιθίου – Η πρώτη αντίδραση της















Comments (0)