Skip to content

Ενημερωτική εκστρατεία «Ίντα είναι το σάκχαρο;»

 

Με σύνθημα «Ίντα είναι το σάκχαρο;» πραγματοποιείται η νέα εκστρατεία ενημέρωσης της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» καλεί τους Έλληνες να πληροφορηθούν τα δέοντα για τον διαβήτη.

Η ενημερωτική καμπάνια θα έχει διάρκεια από σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2020 έως την 15η Ιανουαρίου 2021. Στόχος μέσω της ενημέρωσης είναι η παρακίνηση και η υιοθέτηση μιας νέας συμπεριφοράς.

Πρεσβευτές της νέας καμπάνιας είναι διακεκριμένοι επιστήμονες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί της Κρήτης αλλά και διάσημοι Κρητικοί.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας που θα διεξαχθεί μέσω social media, πέντε διακεκριμένοι επιστήμονες της Κρήτης θα συνδιαλλαγούν με το κοινό, μέσω ισάριθμων Facebook lives, δίνοντας απαντήσεις και λύνοντας τις απορίες του γύρω από τον διαβήτη.

 

Συμμετέχουν:

Διαμαντής Κοφτερίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Θεοδόσης Φιλιππάτος, MD/MSc/PhD, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

Νικόλαος Κ. Κεφαλογιάννης, Παθολόγος με Εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Άγγελος Παππάς, Παθολόγος – Διαβητολόγος Δ/τής ΕΣΥ, Διαβητολογικό Κέντρο – Βενιζέλειο ΓΝ Ηρακλείου

Την καμπάνια συμπληρώνουν μοναδικά stories, posts, ενημερωτικά άρθρα, infographics, αλλά και Instagram Lives, με τη συμμετοχή αναγνωρίσιμων προσωπικοτήτων κρητικής καταγωγής, όπως ο καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, ο αθλητής του πόλο Αντώνης Βλοντάκης και η food blogger Νεκταρία Κοκκινάκη, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού.

Tην καμπάνια υποστηρίζουν οι εταιρείες Pfizer, Ascensia Diabetes Care και Οικογένεια Χριστοδούλου.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί την καμπάνια στα social media της ΑΜΚΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ (Fb: @kartadiaviti, Instagram: meodigotodiaviti).

Ίντα είναι το σάκχαροΜε Οδηγό το ΔιαβήτηΣακχαρώδης Διαβήτης

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αύξηση κονδυλίων για υπερωρίες σε δομές υγείας-Δείτε τους πίνακες
Κατέθεσε αίτηση έγκρισης του εμβολίου στην Ε.Ε. η Pfizer

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...