Skip to content

10 ISOBOX παραδίδει η Περιφέρεια Αττικής σε νοσοκομεία

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει 10 ειδικά διαμορφωμένους οικίσκους σε νοσοκομεία της Αττικής, ύστερα από αίτημα των 1ης και 2ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Τα ΙSOBOX άρχισαν να τοποθετούνται από χθες σε νοσοκομεία της Αττικής, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμόθα παραδοθούν οικίσκοι  στα Νοσοκομεία:

  • Ελπίς 1 ISOBOX,
  • Άγιος Σάββας 1 ISOBOX,
  • Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά Αγ. Παντελεήμων 2 ISOBOX,
  • Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Αγ. Βαρβάρα 2 ISOBOX,
  • Θριάσιο 3 ISOBOX
  • Ασκληπιείο 1 ISOBOX.

Το πρώτο ISOBOX παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θ. Βαθιώτη στο Νοσοκομείο Ελπίς και τις επόμενες ημέρες  έχει σχεδιαστεί η παράδοση και των υπολοίπων.

Από την πλευρά του νοσοκομείου τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς Θ. Τρίκας,  παρουσία στελεχών του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ο κ. Τρίκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Περιφερειάρχη για την προσφορά του υλικού, τονίζοντας ότι ο εξοπλισμός θα συμβάλλει στην διαχείριση περιστατικών εν μέσω πανδημίας και δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα θα έχει την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σε μελλοντική ανάγκη.

Το έργο των υγειονομικών στην εν λόγω νοσηλευτική μονάδα εξήρε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του τις υπηρεσίες που παρέχονται στους πολίτες. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι  η  Περιφέρεια Αττικής, βρίσκεται στο πλευρό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων της Αττικής «στην προσπάθεια περεταίρω αναβάθμισης του εξοπλισμού και των υποδομών τους. Ήδη με πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει έχει εξασφαλιστεί μηχανολογικός εξοπλισμός, όπως αξονικοί και μαγνητικοί τομογράφοι, ψηφιακοί στεφανιογράφοι, ακτινοσκοπικά συγκροτήματα, κ.ά..» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

Επίσης ο Γ. Πατούλης μαζί με τον υποδιοικητή κ. Τρίκα και υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφθηκαν το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου στο οποίο θα πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός για τον Covid 19. Όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης «πρόκειται για ένα κέντρο το οποίο θα δώσει τη δική του μάχη το επόμενο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να ανοίξουμε τις κοινωνίες μας».

ειδικά διαμορφωμένοι οικίσκοινοσοκομεία της ΑττικήςΠεριφέρεια Αττικής

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φόβοι για νέες εστίες- Ποιες περιοχές παραμένουν σε αυξημένα μέτρα
Πως θα γίνονται οι μετακινήσεις παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top