Η Mylan, η οποία ειδικεύεται στην παρασκευή γενόσημων φαρμάκων, επιδιώκει με την απόκτηση της Perrigo να επεκτείνει γεωγραφικά την παρουσία της, αλλά και να ενισχύσει τη δραστηριότητα της στον τομέα των μη συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων.
Προσφέρει στους μετόχους της ιρλανδικής εταιρείας 205 δολάρια ανά μετοχή αντίτιμο το οποίο είναι υψηλότερο κατά 25% από το κλείσιμο της μετοχής της Perrigo στις 3 Απριλίου την τελευταία ημέρα πριν διαρρεύσουν οι πληροφορίες για το σχεδιαζόμενο deal.
Ο κλάδος φαρμάκου έκλεψε πέρυσι την παράσταση στο μέτωπο των εξαγορών και συγχωνεύσεων, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι και φέτος θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Προσφορά εξαγοράς 29 δις. δολ. στην Perrigo από την Mylan
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Οικογενειακοί ιατροί: Ναι για τους ιδιώτες Προσωπικούς Ιατρούς – Όχι στη μονομερή αλλαγή συμβάσεων
Ξανά πρώτη η ΔΑΚΟΑ στις εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής
SOS για την άμεση πρόσβαση στα συστήματα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2
Μητσοτάκης στο «Μεταξά»: Πλήρης ανακαίνιση με δωρεά – Υπερσύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο τα επόμενα χρόνια
Προβλήματα δεν έχει μόνο το ΕΣΥ, αλλά και οι ιδιωτικοί όμιλοι..















Comments (0)