Skip to content

Β’ ΩΡΛ Κλινική Ν.Παπαγεωργίου: Κοχλιακά εμφυτεύματα σε δύο δίδυμα κωφά κοριτσάκια

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Για πρώτη φορά τουλάχιστον στα ιατρικά χρονικά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου τοποθετήθηκαν την ίδια μέρα κοχλιακά εμφυτεύματα σε δύο δίδυμα κώφα κοριτσάκια από τους ιατρούς της Β’  ΩΡΛ Κλινικής.

O καθηγητής  του ΑΠΘ και διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής, Κωνσταντίνος Μάρκου

Συγκεκριμένα, η Β’  ΩΡΛ Πανεπιστημιακή κλινική του ΑΠΘ στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Κοχλιακών Εμφυτεύσεων στην Ελλάδα τόσο για ενήλικες και για παιδιά. Η εμπειρία του προσωπικού στην αμφίπλευρη τοποθέτηση κοχλιακών εμφυτευμάτων στα παιδιά καλλιέργησε την εμπιστοσύνη των δυο γονέων από την Πάτρα για την διπλή επέμβαση στα δίδυμα παιδιά τους.

«Όντας επί σειρά ετών το Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεων με τις περισσότερες ανά έτος κοχλιακές εμφυτεύσεις πανελληνίως, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια που καταφέρνουμε και φέτος να επιτελούμε με επιτυχία το ιερό μας καθήκον» σημειώνεται σε ανάρτηση του νοσοκομείου στην επίσημη σελίδα του στα social media.

Μάλιστα, αναρτώνται φωτογραφικά στιγμιότυπα  με τους γονείς να κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο αδελφάκια μαζί με την χειρουργική ομάδα κοχλιακών εμφυτέυσεων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, αποτελούμενη από τον καθηγητή και διευθυντή της Β΄ Πανεπιστημιακής Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής  Κωνσταντίνο Μάρκου, τον επίκουρο καθηγητή Βασίλειο Νικολαίδη και την επιμελήτρια ΕΣΥ Α. Κυπριώτου.

Β’  ΩΡΛ Πανεπιστημιακή κλινική του ΑΠΘΚέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεωνκοχλιακά εμφυτεύματαΝοσοκομείο Παπαγεωργίου

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Βρετανία ενέκρινε κοκτέιλ αντισωμάτων της AstraZeneca
Πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τα Νεανικά Ρευματικά Νοσήματα

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top